Macarale multifuncționale

Livrare 5 macarale PALFINGER PK 13.501K SLD3

14.08.2024
București

Suntem foarte mândri de noul nostru proiect de montaj a 5 autocamioane formate din șasiuri marca Renault Trucks echipate cu macarale hidraulice PALFINGER PK 13.501K SLD 3, model mediu din gama SOLID si platformă cu obloane de aluminiu si ramă zincată.

Acest model de macara „multitalent” are o greutate proprie de doar 1,48 tone și o capacitate maximă de ridicare de 6,2 tone.
Pe scurt, are o mulțime de caracteristici dezvoltate de producătorul PALFINGER, oferind:
-    O diagramă de sarcini optimizată datorită funcției Single Link Plus;
-    Utilizare maximă a zonei de acțiune datorită HPSC (High Performance Stability Control);
-    Durate mai scurte ale ciclurilor de încărcare datorită extinderii cu viteză mare;
-    Fiabilitate maximă datorită tehnologiei avansate.

Modelul PK 13.501K SLD 3 este ideal pentru activitatea zilnică de pe șantiere, la încărcarea și descărcarea a materialelor de construcții. Macaralele PALFINGER cu braț scurt din gama de la 13 până la 15 tone metru sunt imbatabile, mai ales când spațiul este limitat. Echipamente de lucru ideale pentru multe domenii de utilizare mulțumită înălțimii mai mari a cârligului și posibilității de a crește sarcina utilă prin construcția inteligentă cu greutate redusă astfel încât manipularea paleților devine o plăcere. 

Funcția A-HPLS oferă macaralelor noastre de încărcare și mai multă putere de ridicare atunci când este necesar. Mărește capacitatea macaralei cu până la 15%, reducând în același timp viteza de lucru.
Utilajele polivalente diferă, pe de o parte, din punct de vedere al momentului sarcinii și, pe de altă parte, din cel al liniei de modele în sine. Indiferent de ce macara alegeți, clienții vor fi mulțumiți mereu, deoarece PALFINGER reprezintă Excelență pe întreaga durată de viață a produselor sale.

Funcția Single Link oferă mai multă putere în cârlig. Mecanismul articulat îmbunătățește semnificativ geometria mișcării macaralei.

Extindere la viteză mare pentru lucrări eficiente, extinderea la viteză mare accelerează sistemul de extindere a brațului. Macaraua funcționează mai rapid și mai eficient.

Consolă de comandă toate informațiile dintr-o singură privire.
Toate informațiile importante despre macara pot fi văzute la postul principal de comandă. Un indicator digital contorizează și afișează orele de funcționare. Manetele de comandă ergonomice și pachetul opțional de iluminare oferă un plus de siguranță și confort chiar și în condiții de vizibilitate necorespunzătoare.

Tehnologia de acoperire: protecția suprafeței de cea mai bună calitate care se vede dintr-o privire.
Acoperirea KTL pune bazele unei protecții perfecte a suprafeței.
Ulterior, componentele sunt acoperite în instalația de acoperire cu pulbere sau sunt finisate cu un strat de acoperire din două componente.
Menținerea unei valori ridicate și protecție excelentă împotriva coroziunii pe întreaga durată de viață a macaralei.

Macarale
Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!