Succesul miniexcavatorului electric

Miniexcavatorul electric JCB sărbătorește o etapă importantă

02.03.2023

Miniexcavatorul electric JCB, dublu premiat, a marcat o altă etapă importantă în scurta sa istorie - producția celui de-al 1.000-lea utilaj.
JCB a intrat în producție cu primul miniexcavator din lume, în totalitate electric, produs în serie, în 2019. Angajații de la JCB Compact Products din Cheadle, Staffordshire, s-au adunat în atelier pentru a aplauda ieșirea de pe linia de producție a celui de-al 1.000-lea model 19C-1E.

"Suntem încântați de succesul miniexcavatorului electric JCB, care se dovedește foarte popular în întreaga lume, în special în America de Nord, Franța și Marea Britanie, unde există o cerere tot mai mare de utilaje cu emisii zero care funcționează în mediul urban."
Lord Bamford | Președintele JCB

JCB a fost în prima linie a dezvoltării tehnologiei electrice pentru a satisface cererile clienților din domeniul construcțiilor pentru produse cu emisii zero, iar compania a deschis calea prin introducerea unei soluții electrice cu baterii pentru utilajele mai mici.

Modelul JCB 19C-1E este de cinci ori mai silențios decât omologul său diesel și bateria sa poate fi reîncărcată complet în două ore, putând efectua o tură întreagă de lucru cu o singură încărcare. Modelul a avut un mare succes în rândul companiilor care lucrează în interiorul clădirilor și în zonele urbane sensibile la emisii de noxe și la zgomot.  Este perfect pentru lucrări de interior sau în exterior, în fabrici, tuneluri sau subsoluri, pentru săparea fundațiilor sau pentru proiecte de utilități. 

În 2019, modelul 19C-1E a obținut una dintre cele mai prestigioase distincții ale industriei auto, când Royal Automobile Club a acordat JCB Trofeul Dewar pentru „Realizări tehnice remarcabile în industria auto britanică” pentru dezvoltarea mașinii. În anul următor, Academia Regală de Inginerie din Marea Britanie a anunțat că JCB 19C-1E a câștigat Premiul MacRobert, un premiu pentru inovație care a fost acordat începând din 1969 pentru a onora o mare varietate de realizări inginerești, inclusiv scanerul CT și motorul Pegasus al Rolls-Royce folosit la avionul Harrier.

 

Mai multe despre 19C-1E

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!