Metronix

Metronix și primul JCB Dual Drive din România

21.09.2024

La doar doi ani și jumătate după ce au investit într-un JCB 3CX PRO, prietenii noștri din România, echipa Metronix formată din soții Iulian și Diana, fac un upgrade la un nou buldoexcavator JCB 3CX PRO Dual Drive.

Oricine urmărește canalul Metronix pe YouTube își dă seama că Diana și Iulian au o pasiune pentru brandul JCB grație conținutului captivant pe care îl creează în jurul muncii lor de zi cu zi cu aceste utilaje de construcții din Marea Britanie.

Recent, cuplul a făcut o vizită la fabrica JCB din Staffordshire, ca invitați ai producătorului la un eveniment special. În cadrul acestui eveniment, Iulian a avut ocazia să preia volanul unui model 4CX Dual Drive și nu a ezitat să-l testeze la maximum, mai ales când a coborât utilajul pe o pantă extrem de abruptă.

 

De obicei, membrii echipei JCB reușesc să mențină sub control aceste sesiuni de testare, dar, de data aceasta și-au ținut răsuflarea când Iulian a decis să meargă până la capăt! "Cascadoria" a fost captată pe un tablou, care va fi expus la sediul nostru, TERRA România.

 

Cuplul a fost clar impresionat de conceptul Dual Drive al utilajului și au decis să investească în unul pentru uzul propriu.
Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va revoluționa acest concept în viitorul apropiat, activitatea celor de la Metronix.

Vă mulțumim!

Video Metronix
Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!